Beoordelingen van Heinde & Ver Oisterwijk

Recente recensies van Heinde & Ver Oisterwijk

5 sterren na 30 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De friet was te weinig, terwijl we toch bij elke mix friet besteld hadden en te weinig keuze qua gerechtjes als je b.v. met 4 personen gaat eten. Aangezien er maar 4 gerechtjes in de mix mogen, dien je wel 5 of 6 mixgerechtjes te nemen, voor variatie. Verder was het wel lekker, maar wil je lekker voldaan zijn, moet je flink wat bestellen.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Ruim voldoende porties, keurig verpakt en prima op temperatuur. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goed warm

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alle gerechten waren smaakvol bereid, alleen de kip teriaki was al helemaal koud, maar toch wel lekker.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechtjes, genoeg keuze. Helaas werd er te weinig friet geleverd en de spareribs waren meer bot dan vlees. Maar hier over gebeld en werd meteen opgelost. Er werd nieuwe friet en spareribs bezorgd. Prima geregeld.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke hapjes! Wij hebben ervan genoten. Alles vers en prima bereid!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Jammer dat de broodjes er niet bij zaten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was te koud bij bezorging en het werd een kwartier te vroeg bezorgd. Ik had het idee dat het te vroeg klaargemaakt was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en supersnelle bezorging!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes op tijd geleverd. Helaas was het eten niet meer warm waardoor we de kwaliteit maar twee sterren geven. Hier moet echt verbetering in komen omdat dit toch wel een teleurstelling is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer, de smaak was goed. De bezorgster heel vriendelijk maar helaas moet ik toch iets melden wat ik niet goed vond....namelijk het warme eten was zo goed als koud. Dat was jammer

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en bij thuis komt ook nog super warm

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en lekker gegeten. We hebben erg genoten van onze menu’s. Enige puntje van aandacht wat dat op de site slecht te zien was voor hoeveel personen de porties waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

asiatische gerechten zijn lekker. Vlees gerechten iets minder er wordt veel te veel plastic gebruikt.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde ,al zou ik sommige gerechtjes wat aanpassen. Tapa idee en prima prijs kwaliteit verhouding. Zowel warm als snel geleverd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste cheesecake ooit!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten lekkere gerechten! Ook het bezorgen was super precies optijd en het eten was warm! Ik zeg voor herhaling vatbaar

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20 minuten later dan de verwachten bezorgtijd, dit vond ik geen probleem aangezien ze erg vriendelijk waren. Wel miste onze friet, die werd al vrij snel nabezorgd. Het eten zag er lekker uit, helaas was het eten te doorbakken en dus erg droog. Hopelijk kunnen jullie dit verbeteren aangezien het concept erg leuk is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een bestelling om 18.30. Deze werd pas om 19.10 bezorgd. Dit is op zich voor ons niet erg, alleen zou een berichtje of e-mail daarover wel fijn zijn geweest. Verder kwam het eten daardoor helaas ook koud aan. Evengoed was het eten wel erg lekker. Echt een aanrader. De prijzen zijn mooi in verhouding en we kijken er naar uit een keer naar het restaurant te komen wanneer deze weer open is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere hapjes 2x box warm besteld met friet en brood. Meer als genoeg voor 2 pers. Jammer dat er weinig keus is uit toetjes of koude gerechten.